Publicaciones (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1994

  1. A pyruvate decarboxylase gene from Aspergillus parasiticus

    FEMS Microbiology Letters, Vol. 117, Núm. 2, pp. 207-210

  2. A survey of porcine kidneys and chicken liver for ochratoxin A in Spain

    Mycopathologia, Vol. 125, Núm. 1, pp. 29-32

  3. Aplicación del separador de aire PSA para la generación de atmósferas controladas en almacenes de manzanas

    Fruticultura profesional, Núm. 60, pp. 35-40

  4. Degradation of 2, 4-D By Ozone And Light

    Ozone: Science & Engineering, Vol. 16, Núm. 3, pp. 235-245

  5. Enzymatic Browning in Apple Pulps

    Journal of Food Science, Vol. 59, Núm. 3, pp. 564-567

  6. Fumonisin producing capacity of Fusarium strains isolated from cereals in Spain

    Journal of Food Protection, Vol. 57, Núm. 10, pp. 915-917

  7. Heat resistance of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from spoiled peach puree

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 23, Núm. 2, pp. 209-213

  8. Natural occurrence of aflatoxin and Alternaria mycotoxins in oilseed rape from Catalonia (Spain): Incidence of toxigenic strains

    Mycopathologia, Vol. 128, Núm. 3, pp. 175-179

  9. Occurrence of fumonisins B1 and B2 in corn-based products from the Spanish market

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 60, Núm. 6, pp. 2147-2148

  10. Rheology of clarified fruit juices. III: Orange juices

    Journal of Food Engineering, Vol. 21, Núm. 4, pp. 485-494

  11. Tecnologías osmóticas: aplicación en los procesos de deshidratación de frutas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 13, Núm. 8, pp. 73-78

  12. Thixotropic behaviour of concentrated fruit pulps

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 27, Núm. 1, pp. 16-18