Publicaciones (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. Alternativas a los productos químicos de síntesis en post-cosecha de cítricos en España y EEUU

    Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 110, pp. 58-64

  2. Analysis of underivatizated patulin by a GC-MS technique

    Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 2, pp. 202-205

  3. Calorific losses in maize in relation to colonisation by isolates of aspergillus ochraceus under different environmental conditions

    Journal of Cereal Science, Vol. 29, Núm. 2, pp. 177-183

  4. Characterisation of low-fat high-dietary fibre frankfurters

    Meat Science, Vol. 52, Núm. 3, pp. 247-256

  5. Characterisation of peach dietary fibre concentrate as a food ingredient

    Food Chemistry, Vol. 65, Núm. 2, pp. 175-181

  6. Comparative content of total polyphenols and dietary fiber in tropical fruits and persimmon

    Journal of Nutritional Biochemistry, Vol. 10, Núm. 6, pp. 367-371

  7. Comparison of Dietary Fibre from By-products of Processing Fruits and Greens and from Cereals

    LWT, Vol. 32, Núm. 8, pp. 503-508

  8. Control biológico de las enfermedades causadas por Monilia en melocotón y Alternaria en manzanas

    Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 114, pp. 120-122

  9. Control of growth and fumonisin B1 production by fusarium verticillioides and fusarium proliferatum isolates in moist maize with propionate preservatives

    Food Additives and Contaminants, Vol. 16, Núm. 12, pp. 555-563

  10. Development of high-fruit-dietary-fibre muffins

    European Food Research and Technology, Vol. 210, Núm. 2, pp. 123-128

  11. Differences in fruit color development, anthocyanin content, yield and quality of seven 'Delicious' apple strains

    Fruit Varieties Journal, Vol. 53, Núm. 3, pp. 133-145

  12. Diseño de sedimentadores por zonas

    Ingeniería química, Núm. 356, pp. 253-257

  13. Diseño de sedimentores por zonas

    Ingenieria Quimica, Vol. 31, Núm. 356, pp. 253-268

  14. Efecto del sistema de riego en la coloración de los frutos, contenido de antocianos y actividad de la fenilalanina amonioliasa (PAL), en manzanas cv. "starking delicious"

    Investigación agraria. Producción y protección vegetales, Vol. 14, Núm. 1, pp. 157-172

  15. Effect of different CA conditions on aroma and quality of golden delicious apples

    Journal of Food Quality, Vol. 22, Núm. 5, pp. 583-597

  16. Effect of regulated deficit irrigation in olive oil production and quality

    Acta Horticulturae

  17. Efficacy of preharvest and postharvest Candida sake biocontrol treatments to prevent blue mould on apples during cold storage

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 50, Núm. 3, pp. 203-210

  18. Extraction and rheological properties of pectin from fresh peach pomace

    Journal of Food Engineering, Vol. 39, Núm. 2, pp. 193-201

  19. Fate of fumonisin B1 in corn kernel steeping water containing SO2

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 1, pp. 276-278

  20. Flow properties of orange dietary fiber suspensions

    Journal of Texture Studies, Vol. 30, Núm. 3, pp. 245-257