Departamento
- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Publicaciones (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1999
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Alternativas a los productos químicos de síntesis en post-cosecha de cítricos en España y EEUU
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 110, pp. 58-64
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Analysis of underivatizated patulin by a GC-MS technique
Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 2, pp. 202-205
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Calorific losses in maize in relation to colonisation by isolates of aspergillus ochraceus under different environmental conditions
Journal of Cereal Science, Vol. 29, Núm. 2, pp. 177-183
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Characterisation of low-fat high-dietary fibre frankfurters
Meat Science, Vol. 52, Núm. 3, pp. 247-256
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Characterisation of peach dietary fibre concentrate as a food ingredient
Food Chemistry, Vol. 65, Núm. 2, pp. 175-181
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Comparative content of total polyphenols and dietary fiber in tropical fruits and persimmon
Journal of Nutritional Biochemistry, Vol. 10, Núm. 6, pp. 367-371
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Comparison of Dietary Fibre from By-products of Processing Fruits and Greens and from Cereals
LWT, Vol. 32, Núm. 8, pp. 503-508
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Control biológico de las enfermedades causadas por Monilia en melocotón y Alternaria en manzanas
Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 114, pp. 120-122
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Control of growth and fumonisin B1 production by fusarium verticillioides and fusarium proliferatum isolates in moist maize with propionate preservatives
Food Additives and Contaminants, Vol. 16, Núm. 12, pp. 555-563
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Development of high-fruit-dietary-fibre muffins
European Food Research and Technology, Vol. 210, Núm. 2, pp. 123-128
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Differences in fruit color development, anthocyanin content, yield and quality of seven 'Delicious' apple strains
Fruit Varieties Journal, Vol. 53, Núm. 3, pp. 133-145
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Diseño de sedimentadores por zonas
Ingeniería química, Núm. 356, pp. 253-257
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Diseño de sedimentores por zonas
Ingenieria Quimica, Vol. 31, Núm. 356, pp. 253-268
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Efecto del sistema de riego en la coloración de los frutos, contenido de antocianos y actividad de la fenilalanina amonioliasa (PAL), en manzanas cv. "starking delicious"
Investigación agraria. Producción y protección vegetales, Vol. 14, Núm. 1, pp. 157-172
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Effect of different CA conditions on aroma and quality of golden delicious apples
Journal of Food Quality, Vol. 22, Núm. 5, pp. 583-597
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Effect of regulated deficit irrigation in olive oil production and quality
Acta Horticulturae
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Efficacy of preharvest and postharvest Candida sake biocontrol treatments to prevent blue mould on apples during cold storage
International Journal of Food Microbiology, Vol. 50, Núm. 3, pp. 203-210
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Extraction and rheological properties of pectin from fresh peach pomace
Journal of Food Engineering, Vol. 39, Núm. 2, pp. 193-201
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Fate of fumonisin B1 in corn kernel steeping water containing SO2
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 1, pp. 276-278
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Flow properties of orange dietary fiber suspensions
Journal of Texture Studies, Vol. 30, Núm. 3, pp. 245-257