Tesis dirigidas (11) Tesis que han dirigido los miembros del grupo

2016

  1. Nanostructured emulsions and nanolaminates: an approach toward food protection and delivery of active ingredients

    ACEVEDO FANI, ALEJANDRA

    Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO y ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY
  2. Effects of high-intensity pulsed electric fields on the bioactive compounds stability and enzymes of broccoli juice

    SANCHEZ VEGA, ROGELIO

    Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO y PEDRO ELEZ MARTINEZ
  3. Degradación fotoquímica de compuestos tóxicos en fluidos alimentarios

    Ibarz Martínez, Raquel

    Dirigida por ALFONSO GARVIN ARNES

2014

  1. Nanoemulsions as delivery systems of food ingredients: Improving food safety and functionality

    Salvia Trujillo, Laura

    Dirigida por ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY y OLGA MARTIN BELLOSO
  2. In vitro bioaccessibility of health-related compounds from beverages based on fruit juice, milk or soymilk: Influence of food matrix and processing

    Rodríguez Roque, María Janeth

    Dirigida por PEDRO ELEZ MARTINEZ y OLGA MARTIN BELLOSO