Publicaciones en las que colabora con Gustavo V. Barbosa-Cánovas (42)

2012

  1. Changes on colour parameters caused by high-pressure processing of apple juice made from six different varieties

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 47, Núm. 10, pp. 2158-2164

2011

  1. Nonthermal Processes as Hurdles with Selected Examples

    Nonthermal Processing Technologies for Food (Wiley-Blackwell), pp. 406-427

  2. Use of Oscillating Magnetic Fields in Food Preservation

    Nonthermal Processing Technologies for Food (Wiley-Blackwell), pp. 222-235

2002

  1. Efecto de la alta presión hidrostática (APH) en la imbibición de agua, tiempos de cocción y microestructura del Phaseolus vulgaris

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 52, Núm. 3, pp. 301-306

  2. Effects of high intensity pulsed electric field and thermal treatments on a lipase from Pseudomonas fluorescens

    Journal of Dairy Science, Vol. 85, Núm. 1, pp. 19-27

  3. Inactivation of peach polyphenoloxidase by exposure to pulsed electric fields

    Journal of Food Science, Vol. 67, Núm. 4, pp. 1467-1472

  4. Milk processing by high intensity pulsed electric fields

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 13, Núm. 6-7, pp. 195-204

  5. Procesado de leche mediante aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo (Revisión)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 334, pp. 95-104

  6. Unit operations in food engineering

    CRC Press, pp. 1-874