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Gustavo V.
Barbosa-Cánovas
Publicaciones en las que colabora con Gustavo V. Barbosa-Cánovas (22)
2014
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Introduction to food process engineering
CRC Press, pp. 1-688
2013
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Kinetic and Multivariate Analysis of Polyphenol Oxidase Inactivation by High Pressure and Temperature Processing in Apple Juices made from Six Different Varieties
Food and Bioprocess Technology, Vol. 6, Núm. 9, pp. 2342-2352
2012
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Changes on colour parameters caused by high-pressure processing of apple juice made from six different varieties
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 47, Núm. 10, pp. 2158-2164
2005
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Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos
Mundi Prensa Libros
2004
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Kinetic models for water adsorption and cooking time in chickpea soaked and treated by high pressure
Journal of Food Engineering, Vol. 63, Núm. 4, pp. 467-472
2002
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Efecto de la alta presión hidrostática (APH) en la imbibición de agua, tiempos de cocción y microestructura del Phaseolus vulgaris
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 52, Núm. 3, pp. 301-306
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Unit operations in food engineering
CRC Press, pp. 1-874
2001
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Extraction and characterization of pectin from stored peach pomace
Food Research International, Vol. 34, Núm. 7, pp. 605-612
2000
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Browning of apple slices treated with high hydrostatic pressure
Innovations in Food Processing (CRC Press), pp. 73-87
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High hydrostatic pressure inactivation of selected pectolytic enzymes
Innovations in Food Processing (CRC Press), pp. 43-56
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Modeling water absorption and cooking times of black beans (phaseolus vulgaris) treated with high hydrostatic pressure
Innovations in Food Processing (CRC Press), pp. 31-42
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Viscoelastic properties of egg gels formed with high hydrostatic pressure
Innovations in Food Processing (CRC Press), pp. 57-72
1999
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Textura de geles de huevo obtenidos por alta presión
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 3, pp. 191-201
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Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados y encamisados (y III)
Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 1, pp. 217-224
1998
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Heating rates of peach juice in an agitated jacketed vessel
Journal of Food Science, Vol. 63, Núm. 6, pp. 1045-1048
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Removal of Dark Compounds from Clarified Fruit Juices by Adsorption Processes
Journal of Food Engineering, Vol. 37, Núm. 1-4, pp. 25-41
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Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados encamisados (I)
Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 9, pp. 157-160
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Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados encamisados (II)
Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 10, pp. 141-146
1997
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La alta presión hidrostática: una alternativa en el procesamiento no térmico de los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 283, pp. 33-43
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Non-enzymatic browning kinetics of concentrated pear juice
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 3, Núm. 3, pp. 213-218