Publicaciones (53) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. Actividad de transglutaminasa en el proceso de productos cárnicos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 81-86

  2. Antagonistic activity of penicillium oxalicum corrie and thom, penicillium decumbens thom and trichoderma harzianum rifai isolates against fungi, bacteria and insects in vitro

    Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 19, Núm. 2, pp. 99-103

  3. Aspergillus flavus, Aspergillus niger, and Penicillium corylophilum spoilage prevention of bakery products by means of weak-acid preservatives

    Journal of Food Science, Vol. 67, Núm. 6, pp. 2271-2277

  4. Browning, polyphenol oxidase activity and headspace gas composition during storage of minimally processed pears using modified atmosphere packaging

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 13, pp. 1490-1496

  5. Calibración de una nariz electrónica tipo QCM y relación con las especificaciones para la calidad de pera

    IV Congreso Ibérico de Ciencias Hortícolas: Cáceres, 7-11 de mayo, 2001

  6. Changes in the HPLC phenolic profile of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. Cv. Arbequina) grown under different deficit irrigation strategies

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 19, pp. 5349-5354

  7. Combined effects of weak acid preservatives, pH and water activity on growth of Eurotium species on a sponge cake

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 76, Núm. 1-2, pp. 39-46

  8. Comparative content of some bioactive compounds in apples, peaches and pears and their influence on lipids and antioxidant capacity in rats

    Journal of Nutritional Biochemistry, Vol. 13, Núm. 10, pp. 603-610

  9. Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 10, pp. 1166-1170

  10. Composition and organoleptic characteristics of oil from Arbequina olive (Olea europaea L) trees under deficit irrigation

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 15, pp. 1755-1763

  11. Conservación y clasificación: Guía de aplicación del sistema de análisis de peligros y puntos de control crítico (HACCP) en las centrales frutícolas

    Fruticultura profesional, Núm. 129, pp. 5-14

  12. Control of Penicillium expansum and Botrytis cinerea on apples and pears with the combination of Candida sake and Pantoea agglomerans

    Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 1, pp. 178-184

  13. Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït

    TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, Vol. 5, Núm. 6, pp. 12-15

  14. Determination of proteolytic activity in different milk systems

    Food Chemistry, Vol. 79, Núm. 2, pp. 245-249

  15. Efecto de la alta presión hidrostática (APH) en la imbibición de agua, tiempos de cocción y microestructura del Phaseolus vulgaris

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 52, Núm. 3, pp. 301-306

  16. Efecto del curado sobre el control de las principales podredumbres en postcosecha de críticos

    Viticultura enología profesional, Núm. 83, pp. 117-122

  17. Efecto del curado sobre el control de las principales podredumbres en postcosecha de críticos

    Fruticultura profesional, Núm. 131, pp. 117-122

  18. Effect of Harvest Date and Storage Conditions on Quality and Aroma Production of 'Fuji' Apples

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 8, Núm. 6, pp. 351-360

  19. Effect of high intensity pulsed electric fields and heat treatments on vitamins of milk

    Journal of Dairy Research, Vol. 69, Núm. 1, pp. 113-123

  20. Effect of irrigation strategies applied on olive tree (olea europaea l.) on oil pigment content and colour

    Acta Horticulturae