Departamento
- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Publicaciones (53) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2002
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Actividad de transglutaminasa en el proceso de productos cárnicos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 81-86
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Antagonistic activity of penicillium oxalicum corrie and thom, penicillium decumbens thom and trichoderma harzianum rifai isolates against fungi, bacteria and insects in vitro
Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 19, Núm. 2, pp. 99-103
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Aspergillus flavus, Aspergillus niger, and Penicillium corylophilum spoilage prevention of bakery products by means of weak-acid preservatives
Journal of Food Science, Vol. 67, Núm. 6, pp. 2271-2277
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Browning, polyphenol oxidase activity and headspace gas composition during storage of minimally processed pears using modified atmosphere packaging
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 13, pp. 1490-1496
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Calibración de una nariz electrónica tipo QCM y relación con las especificaciones para la calidad de pera
IV Congreso Ibérico de Ciencias Hortícolas: Cáceres, 7-11 de mayo, 2001
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Changes in the HPLC phenolic profile of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. Cv. Arbequina) grown under different deficit irrigation strategies
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 19, pp. 5349-5354
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Combined effects of weak acid preservatives, pH and water activity on growth of Eurotium species on a sponge cake
International Journal of Food Microbiology, Vol. 76, Núm. 1-2, pp. 39-46
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Comparative content of some bioactive compounds in apples, peaches and pears and their influence on lipids and antioxidant capacity in rats
Journal of Nutritional Biochemistry, Vol. 13, Núm. 10, pp. 603-610
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Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 10, pp. 1166-1170
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Composition and organoleptic characteristics of oil from Arbequina olive (Olea europaea L) trees under deficit irrigation
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 15, pp. 1755-1763
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Conservación y clasificación: Guía de aplicación del sistema de análisis de peligros y puntos de control crítico (HACCP) en las centrales frutícolas
Fruticultura profesional, Núm. 129, pp. 5-14
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Control of Penicillium expansum and Botrytis cinerea on apples and pears with the combination of Candida sake and Pantoea agglomerans
Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 1, pp. 178-184
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Desenvolupament de magdalenes riques en fibra dietètica de fruita i valor calòric reduït
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, Vol. 5, Núm. 6, pp. 12-15
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Determination of proteolytic activity in different milk systems
Food Chemistry, Vol. 79, Núm. 2, pp. 245-249
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Efecto de la alta presión hidrostática (APH) en la imbibición de agua, tiempos de cocción y microestructura del Phaseolus vulgaris
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 52, Núm. 3, pp. 301-306
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Efecto del curado sobre el control de las principales podredumbres en postcosecha de críticos
Viticultura enología profesional, Núm. 83, pp. 117-122
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Efecto del curado sobre el control de las principales podredumbres en postcosecha de críticos
Fruticultura profesional, Núm. 131, pp. 117-122
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Effect of Harvest Date and Storage Conditions on Quality and Aroma Production of 'Fuji' Apples
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 8, Núm. 6, pp. 351-360
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Effect of high intensity pulsed electric fields and heat treatments on vitamins of milk
Journal of Dairy Research, Vol. 69, Núm. 1, pp. 113-123
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Effect of irrigation strategies applied on olive tree (olea europaea l.) on oil pigment content and colour
Acta Horticulturae