Publicaciones (98) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. "Capsicum" and mycotoxin contamination: state of the art in a global context

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 1, pp. 5-20

  2. Actividad LOX y HPL en manzanas «Fuji» tras el almacenaje en atmósfera controlada con bajo oxígeno. Influencia sobre la regeneración de compuestos volátiles

    Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 136-142

  3. Almacenamiento frigorífico de melocotones «Rich Lady» en atmósfera controlada: Mejora de la calidad del fruto

    Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 330-338

  4. Antioxidant content of fresh-cut pears stored in high-O 2 active packages compared with conventional low- O 2 active and passive modified atmosphere packaging

    Journal of Agricultural and Food Chemistry

  5. Antioxidant properties and shelf-life extension of fresh-cut tomatoes stored at different temperatures

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 15, pp. 2606-2614

  6. Bio-preservation of fresh-cut tomatoes using natural antimicrobials

    European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 5, pp. 1047-1055

  7. Brief in vitro study on Botrytis cinerea and Aspergillus carbonarius regarding growth and ochratoxin A

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 47, Núm. 4, pp. 327-332

  8. Changes in biosynthesis of aroma volatile compounds during on-tree maturation of 'Pink Lady®' apples

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 47, Núm. 3, pp. 286-295

  9. Changes of health-related compounds throughout cold storage of tomato juice stabilized by thermal or high intensity pulsed electric field treatments

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 9, Núm. 3, pp. 272-279

  10. Chemical Control of Mycotoxigenic Fungi

    Mycotoxins in Fruits and Vegetables (Elsevier Inc.), pp. 279-296

  11. Combination of high-intensity pulsed electric fields with natural antimicrobials to inactivate pathogenic microorganisms and extend the shelf-life of melon and watermelon juices

    Food Microbiology, Vol. 25, Núm. 3, pp. 479-491

  12. Comparative study on color, viscosity and related enzymes of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat

    European Food Research and Technology, Vol. 227, Núm. 2, pp. 599-606

  13. Comparative study on essential oils incorporated into an alginate-based edible coating to assure the safety and quality of fresh-cut Fuji apples

    Journal of Food Protection, Vol. 71, Núm. 6, pp. 1150-1161

  14. Control de "Oxalis latifolia": revisión y propuestas para su mejoramiento

    Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura, Vol. 35, Núm. 2, pp. 121-136

  15. Control de E. coli O157:H7 en vegetales mínimamente procesados mediante el uso de distintos desinfectantes

    Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 623-631

  16. Control de la podredumbre marrón en melocotón y nectarina mediante tratamientos solos y combinados de agua caliente y bicarbonato sódico

    Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 457-465

  17. Control of postharvest diseases on citrus fruit by preharvest application of the biocontrol agent Pantoea agglomerans CPA-2. Part I. Study of different formulation strategies to improve survival of cells in unfavourable environmental conditions

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 86-95

  18. Control of postharvest diseases on citrus fruit by preharvest applications of biocontrol agent Pantoea agglomerans CPA-2. Part II. Effectiveness of different cell formulations

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 96-106

  19. Cost-effectiveness of citicoline versus conventional treatment in acute ischemic stroke

    Expert Review of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Vol. 8, Núm. 2, pp. 151-157

  20. Current advances in quality maintenance of fresh-cut fruits

    Stewart Postharvest Review, Vol. 4, Núm. 2