Departamento
- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Publicaciones (98) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2008
-
"Capsicum" and mycotoxin contamination: state of the art in a global context
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 14, Núm. 1, pp. 5-20
-
Actividad LOX y HPL en manzanas «Fuji» tras el almacenaje en atmósfera controlada con bajo oxígeno. Influencia sobre la regeneración de compuestos volátiles
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 136-142
-
Almacenamiento frigorífico de melocotones «Rich Lady» en atmósfera controlada: Mejora de la calidad del fruto
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 330-338
-
Antioxidant content of fresh-cut pears stored in high-O 2 active packages compared with conventional low- O 2 active and passive modified atmosphere packaging
Journal of Agricultural and Food Chemistry
-
Antioxidant properties and shelf-life extension of fresh-cut tomatoes stored at different temperatures
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 15, pp. 2606-2614
-
Bio-preservation of fresh-cut tomatoes using natural antimicrobials
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 5, pp. 1047-1055
-
Brief in vitro study on Botrytis cinerea and Aspergillus carbonarius regarding growth and ochratoxin A
Letters in Applied Microbiology, Vol. 47, Núm. 4, pp. 327-332
-
Changes in biosynthesis of aroma volatile compounds during on-tree maturation of 'Pink Lady®' apples
Postharvest Biology and Technology, Vol. 47, Núm. 3, pp. 286-295
-
Changes of health-related compounds throughout cold storage of tomato juice stabilized by thermal or high intensity pulsed electric field treatments
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 9, Núm. 3, pp. 272-279
-
Chemical Control of Mycotoxigenic Fungi
Mycotoxins in Fruits and Vegetables (Elsevier Inc.), pp. 279-296
-
Combination of high-intensity pulsed electric fields with natural antimicrobials to inactivate pathogenic microorganisms and extend the shelf-life of melon and watermelon juices
Food Microbiology, Vol. 25, Núm. 3, pp. 479-491
-
Comparative study on color, viscosity and related enzymes of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat
European Food Research and Technology, Vol. 227, Núm. 2, pp. 599-606
-
Comparative study on essential oils incorporated into an alginate-based edible coating to assure the safety and quality of fresh-cut Fuji apples
Journal of Food Protection, Vol. 71, Núm. 6, pp. 1150-1161
-
Control de "Oxalis latifolia": revisión y propuestas para su mejoramiento
Ciencia e investigación agraria: revista latinoamericana de ciencias de la agricultura, Vol. 35, Núm. 2, pp. 121-136
-
Control de E. coli O157:H7 en vegetales mínimamente procesados mediante el uso de distintos desinfectantes
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 623-631
-
Control de la podredumbre marrón en melocotón y nectarina mediante tratamientos solos y combinados de agua caliente y bicarbonato sódico
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 457-465
-
Control of postharvest diseases on citrus fruit by preharvest application of the biocontrol agent Pantoea agglomerans CPA-2. Part I. Study of different formulation strategies to improve survival of cells in unfavourable environmental conditions
Postharvest Biology and Technology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 86-95
-
Control of postharvest diseases on citrus fruit by preharvest applications of biocontrol agent Pantoea agglomerans CPA-2. Part II. Effectiveness of different cell formulations
Postharvest Biology and Technology, Vol. 49, Núm. 1, pp. 96-106
-
Cost-effectiveness of citicoline versus conventional treatment in acute ischemic stroke
Expert Review of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Vol. 8, Núm. 2, pp. 151-157
-
Current advances in quality maintenance of fresh-cut fruits
Stewart Postharvest Review, Vol. 4, Núm. 2